Bijzondere stamppot recepten

Er gaat niets boven een oer-Hollands stamppotje. Maar ben eens avontuurlijk en probeer een van deze bijzondere stampotten! En misschien ontdek je wel een nieuwe favoriet!

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Bijzondere stamppot

Stamppot kennen we allemaal en vele zijn ermee opgegroeid. Het oer-Hollandse gerecht is een echte klassieker. Maar ook met stamppot kun je alle kanten op! Ben eens avontuurlijk en maak een bijzondere stamppot, zoals bijvoorbeeld een rucola stamppot of een paksoi stamppot. Zo zet je echt iets verrassends op tafel en raak je nooit uitgekeken op het geliefde stamppotje!

Stamppot maken

Een stamppot maken is het makkelijkste wat er is en je hebt in een mum van tijd een smakelijke maaltijd op tafel staan waar het hele gezin van kan genieten. Stamppot maken doe je het beste met een kruimige aardappel. Deze is makkelijk fijn te stampen met een aardappelstamper en te vermengen met een klontje boter, wat melk en de groenten.