`
Oma’s echte verse patat- friet met Parmezaan en truffelmayonaise
De patat-friet is heerlijk bij gegrild vlees, maar is ook heerlijk als een lekkere snack. Zo lekker, dat jij er je vingers bij aflikt.
Bijgerecht
4 personen
20-30 minuten
Ingrediënten:
- 700 g CêlaVíta Oma’s echt verse patat-friet
- 2 el zonnebloemolie
- Zout, naar smaak
- 4 el mayonaise
- 2 el crème fraîche
- 1/2e el truffeltapenade
Parmezaanse kaas, naar smaak - Bieslook, in fijne ringetjes gesneden
Bereidingswijze
Stap 1: Verwarm de airfryer (170°C) of oven (220°C) voor. Besprenkel de patat-friet met zonnebloemolie en een beetje zout. Bak de patat-friet goudbruin naar aanwijzing op de verpakking.
Stap 2: Maak ondertussen de truffelmayonaise door de mayonaise, crème fraîche en truffeltapenade te mengen.
Stap 3: Als de patat-friet klaar is kun je er verse Parmezaan overheen raspen en goed door de patat-friet mengen. Schep de patat-friet in een mooie schaal, rasp er nog extra Parmezaan overheen. En bestrooi met wat fijngesneden bieslook. Serveer samen met de truffelmayonaise als dip.
Tip: lekker bij gegrild vlees of gewoon zo als snack.
Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker