Tomaataardappel met garnalen

Ben je gek op garnalen? Dan is dit recept zeker iets voor jou. Met weinig ingrediënten maak je namelijk deze supperlekkere aardappeltjes. Dat wordt smullen!

4 personen

25 minuten bereidingstijd

Hoofdgerecht

289 kcal per portie

Hoe maak ik tomaataardappel met garnalen?

Ingrediënten

Voor de rösti:

Verse opbak aardappeltjes
  • 1 verpakking Oma’s opbakaardappeltjes 450 gram
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 knoflookteentjes gehakt
  • 750 gram tomatenblokjes
  • 2 gram oregano
  • 100 gram olijven
  • 200 gram grote gekookte garnalen
  • Basilicum
  • Peper
  • Zout

Bereiden

Stap 1: Bak in een ruime pan de knoflook zonder kleuren.

Stap 2: Voeg de aardappeltjes en oregano toe en bak kort mee zonder te kleuren.

Stap 3: Voeg de tomatenblokjes toe en laat 5 minuten op laag vuur sudderen.

Stap 4: Voeg vlak voor het serveren de garnalen en olijven toe.

Stap 5: Garneer ruim met basilicum.

Misschien vind je dit ook wel lekker