Ben je gek op garnalen? Dan is dit recept zeker iets voor jou. Met weinig ingrediënten maak je namelijk deze supperlekkere aardappeltjes. Dat wordt smullen!
25 minuten bereidingstijd
Hoofdgerecht
289 kcal per portie
Hoe maak ik tomaataardappel met garnalen?
Ingrediënten
Voor de rösti:
- 1 verpakking Oma’s opbakaardappeltjes 450 gram
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 knoflookteentjes gehakt
- 750 gram tomatenblokjes
- 2 gram oregano
- 100 gram olijven
- 200 gram grote gekookte garnalen
- Basilicum
- Peper
- Zout
Bereiden
Stap 1: Bak in een ruime pan de knoflook zonder kleuren.
Stap 2: Voeg de aardappeltjes en oregano toe en bak kort mee zonder te kleuren.
Stap 3: Voeg de tomatenblokjes toe en laat 5 minuten op laag vuur sudderen.
Stap 4: Voeg vlak voor het serveren de garnalen en olijven toe.
Stap 5: Garneer ruim met basilicum.