Wij zijn dol op de smaken uit de Indiase keuken en we laten jou graag ontdekken hoe eenvoudig de bereiding ervan kan zijn. Laat jouw Nederlandse aardappeltjes integreren in de Indiase keuken en waan je heel eventjes in Azië.
35 minuten bereidingstijd
Hoofdgerecht
784 kcal per portie
Hoe maak ik Thaise Curry Aardappeltjes uit de airfryer?
- 1 verpakking CêlaVíta minikrieltjes (450 gram)
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 2 eetlepels Thaise currypasta
- 100 ml kokosmelk
- Bosje koriander
Extra nodig:
Ovenschaal voor in de airfryer (ca. 2 liter)
Voorbereiden
Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175 °C. Maak de paprika’s schoon en snij deze in blokjes.
Tip: Voeg een groene paprika toe voor nóg meer kleur in het gerecht.
Bereiden
Stap 2: Roer de currypasta los met de kokosmelk. Meng de aardappeltjes en de paprika door het kokosmelkmengsel
Stap 3: Doe alles in een ovenschaal die in de airfryer past.
Stap 4: Bak de schotel in de airfryer gaar in 20-25 minuten. Knip ondertussen de koriander fijn. Bestrooi de schotel voor het serveren met koriander. Lekker met snijbonen en gebakken drumsticks.