Stamppotje rucola met paprika en worstjes

Dit stamppotje zorgt voor een haast zomers kleurenpallet op het bord. Het oog wordt net zo goed verwend als de mond!

4 personen

30 minuten bereidingstijd

Hoofdgerecht

275 kcal per portie

Hoe maak ik Stamppotje rucola met paprika en worstjes?

Ingrediënten

Oma’s kruimige aardappels
  • CêlaVíta Oma’s Kruimige Kookaardappelen (900 gram)
  • 2 rode paprika’s
  • 2 uien
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Scheut olie
  • 75 gram rucola
  • Snuf zout en peper

Bereiden

Stap 1: Bereid de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2: Snijd de paprika’s in repen. Pel de uien en snijd ze in partjes.

Stap 3: Verwarm de olijfolie in een pan. Schep de paprika en ui erdoor en bak ze 2-3 minuten. Voeg 75 ml water toe en wat zout en versgemalen peper en smoor de groente afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar.

Stap 4: Doe de aardappelen over in een warme schaal en stamp ze grof. Schep de paprika met ui en de rucola erdoor.

Stap 5: Breng het stamppotje op smaak met zout en versgemalen peper.

Misschien vind je dit ook wel lekker