Dit stamppotje zorgt voor een haast zomers kleurenpallet op het bord. Het oog wordt net zo goed verwend als de mond!
30 minuten bereidingstijd
Hoofdgerecht
275 kcal per portie
Hoe maak ik Stamppotje rucola met paprika en worstjes?
- CêlaVíta Oma’s Kruimige Kookaardappelen (900 gram)
- 2 rode paprika’s
- 2 uien
- 3 eetlepels olijfolie
- Scheut olie
- 75 gram rucola
- Snuf zout en peper
Bereiden
Stap 1: Bereid de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2: Snijd de paprika’s in repen. Pel de uien en snijd ze in partjes.
Stap 3: Verwarm de olijfolie in een pan. Schep de paprika en ui erdoor en bak ze 2-3 minuten. Voeg 75 ml water toe en wat zout en versgemalen peper en smoor de groente afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar.
Stap 4: Doe de aardappelen over in een warme schaal en stamp ze grof. Schep de paprika met ui en de rucola erdoor.
Stap 5: Breng het stamppotje op smaak met zout en versgemalen peper.