20 minuutjes op de bbq voor perfecte aardappelen

maak indruk tijdens de bbq!

Maak indruk tijdens de BBQ!

Word de ultieme Smashkoning tijdens de BBQ met deze heerlijke Smash-It Potato met kruiden-grillolie en Bacon Bits. Het smashen is al een feestje en dan heb je hem nog niet eens geproefd…

Word een Smashkoning!

Verkrijgbaar bij AH & Jumbo

Stroop je mouwen op en Smash-It

Met de Smash-It start je het BBQ-feestje al tijdens de voorbereiding. Je mag, eindelijk in het openbaar, je krachten laten zien. Je slaat namelijk eerst de aardappel in de verpakking met je vuist plat. Zo maak je nog eens indruk!

Open de folie, bewonder je prestatie en kruid de aardappel

Nu de aardappel plat is, is deze klaar om op smaak te brengen. Leg de aardappel op een vel aluminiumfolie en besprenkel de kruiden-grillolie erover. Als finishing touch bestrooi je de aardappel met de Bacon Bits.

Leg de aardappel op de BBQ. Even wachten en dan… Enjoy!

Laat de aardappel op het BBQ-rooster opwarmen. In ongeveer 20 minuten is de aardappel gaar en op smaak gekomen. Laat het genieten maar beginnen!

De Smash-It Potato

De Smash-It Potato is een hele en 100% gare aardappel. Deze kan bereid worden op de BBQ, maar kan ook in de oven. Met de bijgevoegde kruiden-grillolie en de krokante Bacon Bits breng je de aardappel optimaal op smaak. Heerlijk genieten!

Word jij de ultieme Smashkoning?

Deel jouw Smash-It moment met ons met #smashkoning en maak op onze Facebook-pagina kans op een schitterend BBQ-pakket! Stroop je mouwen op en laat zien dat jij de ultieme Smashkoning bent. Check voor meer inspiratie ons Instagram-account. Enjoy!

Word een Smashkoning!