Rozemarijnaardappeltjes met gekarameliseerde rode uipartjes uit de oven

Karameliseren, alleen bij het woord loopt het water al in de mond. Met een bijgerecht zoals dit wordt zowel koken als eten een feestje! Hoera!

2 personen

35 minuten bereidingstijd

Bijgerecht

450 kcal per portie

Hoe maak ik Rozemarijnaardappeltjes met gekarameliseerde rode uipartjes uit de ovene?

Ingrediënten

Roast potatoes met rode schil
  • CêlaVíta Roast Potatoes (425 gram)
  • 2 rode uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels honing
  • Snuf peper en zout

Extra nodig:

Ovenschaal

Voorbereiden

Stap 1: Verwarm de oven voor op 220°C. Pel de uien en snij de uien van boven naar beneden in 8-10 parten.

Bereiden

Stap 2: Schep de uien om met de olie en de honing. Meng de aardappels door de uien.

Stap 3: Doe de aardappels met de uien in een ovenschaal en bak de aardappels in de oven in ca. 28 minuten gaar en goudbruin. Schep het geheel halverwege even om.

Tip: Lekker bij varkenshaas, kalfsmedaillon of (herten)biefstuk en gekookte rode kool.

Misschien vind je dit ook wel lekker