Roasted Potatoes met pompoen en raita

Dit gerecht gaat voor een smaakexplosie zorgen en dat is niet alleen vanwege de combinatie van pompoen en raita, maar ook door de toevoeging van granaatappel. Wij serveren deze niet alledaagse combinatie graag, want het is gegarandeerd een succes!

2 personen

35 minuten bereidingstijd

Bijgerecht

350 kcal per portie

Hoe maak ik Roasted Potatoes met pompoen en raita?

Ingrediënten

Roast potatoes met rode schil
  • 1 verpakking CêlaVíta Roast Potatoes met rozemarijn (424 gram)
  • 400 gram pompoen

Voor de raita

  • 5 eetlepels Griekse Yoghurt
  • 120 gram granaatappelpitjes
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 1/2 eetlepel citroensap
  • 1 teentje knoflook

Extra nodig:

Ovenschotel

Voorbereiden

Stap 1: Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de Roast Potatoes in een ovenschaal.

Stap 2: Was de schil van de pompoen goed en verwijder de pitjes en draden. Snij in even grote stukken als de aardappelen. Schep de pompoen door de aardappelen

Bereiden

Stap 3: Plaats de ovenschaal met de aardappelen en pompoen in de voorverwarmde oven en verwarm 25-30 minuten, schep af en toe om.

Stap 4: Maak ondertussen de raita. Meng de Griekse Yoghurt met het grootste deel van de granaatappelpitjes en maak op smaak met de citroenrasp, het citroensap, zout en peper. Pers er het teentje knoflook boven uit.

Stap 5: Serveer de pompoenaardappeltjes in de ovenschaal met de helft van de raita en strooi de rest van de granaatappelpitjes erover. Geef de rest van de raita er in een apart schaaltje bij.

Misschien vind je dit ook wel lekker