Terug

Indische huzaar

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Een heerlijk Indisch AVG’tje met de frisse bite van appel. Lekker en gezond!

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 60 minuten bereidingstijd
  • 754 kcal per portie

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de aardappelblokjes 5 minuten, voeg tijdens de laatste minuut de diepvrieserwten toe. Schep de aardappelblokjes en erwtjes uit het kokende water op keukenpapier en laat ze afkoelen.
    2. Stap 2: Meng de gekoelde aardappelblokjes en erwtjes met de zilveruitjes, bietenblokjes, appelblokjes, komkommerblokjes en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
    3. Stap 3: Rijg de kipfiletblokjes aan de satéprikkers. Verwarm een grillpan voor. Besprenkel de kipsatéstokjes met wat zonnebloemolie en peper en zout. Grill ze op matig vuur in 6-8 minuten rondom gaar.
    4. Stap 4: Warm de pindasaus op naar aanwijzing op de verpakking.
      Serveer de Indische huzaar met wat kropsla en een gekookt ei. Met daarbij de kipsaté en kroepoek.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 754 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Vandaag doe je het eens helemaal anders.

Lekker spontaan jezelf verbluffen met een gerecht waar je niet eerder aan hebt gedacht. Wedden dat het een succes wordt! Voor jezelf maar ook aan tafel. Koken maak je zelf spannend.

Laat je inspireren