Terug

Zoete aardappel ovenschotel met avocado-yoghurt dip

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Heerlijk gekruide zoete aardappelblokjes! Dit gerecht is snel klaar te maken in de oven en de avocado-yoghurt dip maakt het helemaal af! Ga je mee op avontuur?

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten bereidingstijd

Hoe maak ik Zoete aardappel ovenschotel met avocado-yoghurt dip?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Meng de zoete aardappel met de blokjes courgette en bak de aardappel met de courgette volgens aanwijzingen op de verpakking.
    2. Stap 2: Kook de eieren naar smaak hard of zacht.
    3. Stap 3: Maak de avocado schoon en prak fijn.
    4. Stap 4: Meng de avocado met de yoghurt, koriander, suiker, gemalenkomijn en het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
    5. Stap 5: Laat de bonen en kikkererwten uitlekken en indien gewenst spoel ze af.
    6. Stap 6: Verwarm de bonen en kikkererwten kort in de magnetron of een pannetje.
    7. Stap 7: Meng de bonen en kikkererwten door de ovenschotel en server met gehalveerde eieren.
    8. Stap 8: Bestrooi met de koriander en geef er ruim saus bij.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Laat je inspireren