Terug

Zoete aardappel met kipspies en frisse yoghurtdip

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Pssst ... ga je mee op een zoet aardappel avontuurtje? Dit gerecht met de Zoete Aardappelovenschotel met Ras el Hanout bereid je met een kipspies en labneh (Arabische yoghurtdip). Een eenvoudig en fris gerecht!

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten bereidingstijd

Hoe maak ik Zoete aardappel met kipspies en frisse yoghurtdip?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Bak de zoete aardappel volgens aanwijzingen op de verpakking.
    2. Stap 2: Braad of grill de spies mooi bruin en gaar.
    3. Stap 3: Halveer de tomaatjes en meng met de grof gehakte peterselie en wat olijfolie.
    4. Stap 4: Meng de hangop met de knoflook, olijfolie, citroensap, granaatappelpitjes de walnoten en breng op smaak met peper en zout.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Laat je inspireren