Terug

Zalmaardappels met kruidencrème

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Smakelijk en voedzaam, beter laat dit gerecht zich niet beschrijven. En zelfs de bereiding is heel eenvoudig. Klinkt als de perfecte maaltijd, toch? Wij vinden van wel!

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • Nederlands
  • 15 minuten bereidingstijd
  • 470 kcal per portie

Variatietip:
Leuk en super feestelijk: schep wat zalmeitjes (te koop in een potje op de visafdeling) door de kruidencrème.


Hoe maak ik Zalmaardappels met kruidencrème?

Bereiden

Print
    1. Stap 1: Verhit de boter in een koekenpan en bak de aardappels in 10 minuten goudgeel. Regelmatig omscheppen.
    2. Stap 2: Knip ondertussen de kruiden heel fijn. Roer ze met wat zout en peper door de crème fraîche en verdeel de saus over 2 kleine schaaltjes.
    3. Stap 3: Maak de bosui schoon en snij deze in ringetjes. Snij de gerookte zalm in reepjes. Schep de bosui en zalm door de gebakken aardappels.
    4. Stap 4: Verdeel de aardappels over 2 borden en zet het schaaltjes kruidencrème erbij. Lekker met een visburger en gekookte spinazie!
      Schep wat zalmeitjes (te koop in een potje op de visafdeling) door de kruidencrème.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 470 kcal
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 43 g
  • Vezels 5 g
  • Vet 1 g
  • Zout 2.4 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren