
Terug
Hoe maak ik Oma’s aardappel met gestoofde vis in kruidenboter?
Print
Bereiden
- Stap 1: Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stap 2: Smelt de helft van de kruidenboter op laagvuur in een koekenpan met deksel (laat de boter niet kleuren).
- Stap 3: Voeg 3 à 4 eetlepels water toe en leg de vis met de schijfjes citroen in de pan.
- Stap 4: Stoof de vis met de deksel op de pan gaar. Let op: niet te gaar dat maakt vis snel droog.
- Stap 5: Giet de aardappel af en stoom droog.
- Stap 6: Meng de komkommer met de rode ui en de dille en breng op smaak met de olie en het citroensap.
- Stap 7: Verdeel de overgebleven kruidenboter over vis en over de aardappelen.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 435 kcal