Terug

Vis uit de oven met Patatas Mexicanas

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • Mexicaans
  • 30 minuten bereidingstijd
  • 435 kcal per portie

Tip: lekker met een frisse groene salade!


Hoe maak je een ovenschotel met vis en Patatas Mexicanas?

Bereiden

Print
    1. Stap 1: Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de Patatas Mexicanas in de ovenschaal en bak deze 15 minuten.

    2. Stap 2: Snij ondertussen de paprika’s in stukjes en de olijven in plakjes. Pureer de paprika met knoflook en olijfolie met behulp van een staafmixer. Het mag een beetje grof blijven.
    3. Stap 3: Haal de schaal met de aardappels uit de oven. Schep de olijfringetjes door de aardappels. Verdeel de kabeljauwhaas in 2 stukken. Leg de stukken in het midden van de schaal tussen de aardappels. Verdeel de paprikasaus over de kabeljauwhaas en bestrooi alles met de kaas uit de verpakking van de aardappelen.
    4. Stap 4: Bak in het midden van de oven de kabeljauw en de aardappels in ca 15 minuten gaar.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 435 kcal
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 40 g
  • Vezels 6 g
  • Vet 1 g
  • Zout 3,4 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren