Terug

Ovenschotel met aardappel, biet en geitenkaas

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Een warme salade met aardappel, bietjes en geitenkaas uit de oven. Je maakt ‘m helemaal af met rucola, pijnboompitten en balsamicostroop. Smullen maar!

  • 3 personen
  • Hoofdgerecht
  • 50 minuten bereidingstijd
  • 509 kcal per portie

Hoe maak ik de ovenschotel met aardappel, biet en geitenkaas

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Verwarm de oven voor op 210 graden. Bekleed de ovenbakplaat met bakpapier.

      Meng de aardappeltjes met zonnebloemolie, peper en zout naar smaak en fijngehakte tijm.

      Bak de aardappeltjes 30 minuten in de oven, roer tussendoor een keer om.
    2. Stap 2: Ondertussen de bieten in parten snijden en de geitenroomkaas brokkelen.

      Haal na 30 minuten de ovenbakplaat uit de oven. Verdeel de biet en geitenroomkaas over de ovenbakplaat. Bak dit nog 10 minuten in de oven. Verdeel dan de pijnboompitten over de ovenbakplaat en bak het geheel nog 5 minuten.
    3. Stap 3: Maak de ovenbakplaat af met rucola en balsamicostroop die je eroverheen sprenkelt.

      Serveer de ovenbakplaat in zijn geheel op tafel. (Of maak saladeborden per persoon)

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 509 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Misschien vind je dit ook wel lekker

Laat je inspireren