Terug

Tabouleh met zoete aardappel

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Welkom in de Midden-Oosterse keuken! Dit is het recept voor een heerlijke frisse salade met zoete aardappel, granaatappelpitjes en feta. De salade is op smaak gebracht met de lekkerste verse kruiden en specerijen. Van dit gerecht krijg je gegarandeerd een vakantiegevoel!

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten bereidingstijd

Hoe maak ik Tabouleh met zoete aardappel?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Bereid de zoete aardappel ovenschotels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Stap 2: Kook de bulgur in een pan met water in 10 minuten gaar.
    3. Stap 3: Maak de dressing door de olijfolie met het citroensap te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
    4. Stap 4: Voeg de bulgur toe aan een grote kom. Meng de zoete aardappel, peterselie, munt, rode ui, granaatappelpitjes, feta en de dressing er doorheen.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Laat je inspireren