Terug

Stoom lekkerbekje

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Heb je trek in een lekker stukje vis? Probeer dan eens dit recept met een lekkerbekje en CêlaVíta stoomaardappels. Je maakt dit gerecht in de oven, frituur of airfyer. De keuze is aan jou! Wat je ook kiest, je gaat vast en zeker smullen.

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten bereidingstijd

Hoe maak ik een Stoom lekkerbekje?

Print

Voorbereiden

  1. Stap 1: Maak een salade van biet, ui, augurk en appel. Breng op smaak met mayonaise. De salade kun je ook een dag van tevoren maken.

Bereiden

    1. Stap 2: Stoom de aardappelen volgens aanwijzingen op de verpakking.
    2. Stap 3: Gaar de vis volgens aanwijzingen op de verpakking in de oven, frituur of airfryer.
    3. Stap 4: Smelt de boter tot lauw van temperatuur.
    4. Stap 5: Giet de boter over de aardappelen en garneer met de grof gehakte peterselie.
    5. Stap 6: Serveer als maaltijd.
      Voor de liefhebber; serveer met een partje citroen.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Misschien vind je dit ook wel lekker

Laat je inspireren