Dit gerecht is speciaal voor de vegetariër! Heerlijke mini-krieltjes gecombineerd met groene groente. Een gerecht boordevol groente met als finishing touch lekkere Parmezaanse kaas.
15 minuten bereidingstijd
Hoofdgerecht
277 kcal per portie
Hoe maak ik Minikriel courgette en pesto?
- 1 verpakking Mini-krieltjes 450 gram
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 courgettes in dunne plakjes
- 150 gram tuinbonen (vers of uit de vriezer)
- 150 gram doperwten (vers of uit de vriezer)
- 2 knoflookteentjes gehakt
- 3 eetlepels groene pesto
- 4 eetlepels Parmezaanse kaas geraspt
- Peper
- Zout
Bereiden
Stap 1: Verwarm in een ruime pan de olie en voeg de minikriel, knoflook en courgette toe.
Stap 2: Stoof ca. 5 minuten op een niet te hoog vuur. Iets bruin kleuren mag, maar hoeft niet.
Stap 3: Voeg de tuinbonen en doperwten toe en laat kort stoven.
Stap 4: Breng op smaak met de pesto en roer goed door.
Stap 5: Serveer de aardappeltjes met ruime hoeveelheid Parmezaanse kaas.