Terug

Ren je Roti

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Dit recept voor roti is net een beetje anders dan normaal, zodat jij het in no time op tafel kunt zetten! Perfect voor de doordeweekse maaltijd.

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 973 kcal per portie

Hoe maak ik Ren je Roti?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Breng water aan de kook. Kook 4 eieren in circa 9 minuten hard. Koel de eieren in koud water. Pel en halveer de eieren.
    2. Stap 2: Verhit een ruime wokpan met een scheut zonnebloemolie. Roerbak de sperziebonen en waspeen circa 3 minuten. Voeg dan de Oma’s Opbak aardappeltjes en rode ui toe en bak dit zo’n 4 minuten mee. Voeg dan de paprikareepjes, gesneden knoflook, massala en het groentebouillonblokje toe. Bak dit circa 2 minuten en voeg dan 100 ml water toe en sambal naar smaak. Voeg de gehalveerde eieren toe en warm kort door tot het vocht deels verdampt is.
    3. Stap 3: Verwarm de rotivellen naar aanwijzing op de verpakking.
      Serveer de roti met de warme rotivellen.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 973 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Misschien vind je dit ook wel lekker

Vandaag doe je het eens helemaal anders.

Lekker spontaan jezelf verbluffen met een gerecht waar je niet eerder aan hebt gedacht. Wedden dat het een succes wordt! Voor jezelf maar ook aan tafel. Koken maak je zelf spannend.

Laat je inspireren