Terug

Hurry Curry

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Een heerlijke rode curry met Mini Krieltjes voor de snelle maaltijd.

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 905 kcal per portie

Hoe maak ik Hurry Curry?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Verhit een ruime bakpan met een scheutje zonnebloemolie. Bak hierin de rode ui en knoflook tot ze goudbruin zijn. Voeg dan de bloemkoolroosjes en Mini Krieltjes toe en bak dit circa 2 minuten mee.
    2. Stap 2: Voeg de kokosmelk, het bouillonblokje en de rode currypasta toe aan de pan. Meng alles goed door elkaar. Doe de deksel op de pan en laat dit circa 7 minuten op matig vuur garen.
      Prak ondertussen 1/3 van de kikkererwten fijn met een vork. Laat na 7 minuten het vocht (zonder deksel) iets inkoken. Voeg de geprakte en hele kikkererwten toe aan de curry. Maak de curry verder op smaak met citroensap en wat fijngesneden korianderblaadjes.
    3. Stap 3: Verwarm het naanbrood volgens de bereidingswijze op de verpakking.
      Serveer de curry in diepe borden met een half naanbrood per persoon, een lepel zure room en wat extra koriander en citroen voor de liefhebber.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 905 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Misschien vind je dit ook wel lekker

Vandaag doe je het eens helemaal anders.

Lekker spontaan jezelf verbluffen met een gerecht waar je niet eerder aan hebt gedacht. Wedden dat het een succes wordt! Voor jezelf maar ook aan tafel. Koken maak je zelf spannend.

Laat je inspireren