Terug

Rozemarijn Aardappelspiesjes

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Soms vragen je aardappeltjes om een kleine twist. Daar hebben wij de oplossing voor gevonden. Voeg er een beetje rozemarijn aan toe en spies ze door die piepers! De maaltijd ziet er direct creatief uit!

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Nederlands
  • 25 minuten bereidingstijd

Lekker bij de Paasbrunch of het Paasdiner. Maar ook erg lekker op de BBQ!


Hoe maak ik Rozemarijn Aardappelspiesjes?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de oven voor op 200°C. Prik met een houten satéprikker in het midden door de aardappelen heen.

Bereiden

    1. Stap 2: Rijg een aantal aardappelen aan elk rozemarijntakje en leg ze in een ovenschaal.
    2. Stap 3: Verwarm de aardappelen 25-30 minuten in de oven en draai ze af en toe om.
    3. Stap 4: Serveer de aardappelen aan de takjes.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren