Terug
Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Maak zelf een overheerlijke roti met dit recept. Een traditioneel gerecht wat bekend staat om de rotiplaat, kip en aardappel. Je kunt dit recept zelf gemakkelijk maken met de CêlaVíta stoomaardappel peterselie.

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 30 minuten bereidingstijd
  • 505 kcal per portie

Hoe maak ik Roti?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Verwarm in een ruime pan de olie. Dep de kip droog. Bak circa 10 minuten goudbruin en gaar.
    2. Stap 2: Kook ondertussen de bonen beetgaar en giet af. Kook de eieren in ongeveer 8 minuten.
    3. Stap 3: Bereid de stoomkrieltjes zoals op de verpakking staat aangegeven.
    4. Stap 4: Snijd de tomaten grof en meng met de bonen.
    5. Stap 5: Smelt de boter samen met de rotikruiden (lauwwarm is genoeg).
    6. Stap 6: Meng de aardappelen, sperziebonen en de tomaat met de gesmolten boter.
    7. Stap 7: Verwarm het roti-vel volgens aanwijzingen op de verpakking.
    8. Stap 8: Serveer de aardappel en groenten in het rotivel.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 505 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Misschien vind je dit ook wel lekker

Laat je inspireren