
Terug
Hoe maak ik Roasted Potatoes met pompoen en raita?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de Roast Potatoes in een ovenschaal.
- Stap 2: Was de schil van de pompoen goed en verwijder de pitjes en draden. Snij in even grote stukken als de aardappelen. Schep de pompoen door de aardappelen.
Bereiden
- Stap 3: Plaats de ovenschaal met de aardappelen en pompoen in de voorverwarmde oven en verwarm 25-30 minuten, schep af en toe om.
- Stap 4: Maak ondertussen de raita. Meng de Griekse Yoghurt met het grootste deel van de granaatappelpitjes en maak op smaak met de citroenrasp, het citroensap, zout en peper. Pers er het teentje knoflook boven uit.
- Stap 5: Serveer de pompoenaardappeltjes in de ovenschaal met de helft van de raita en strooi de rest van de granaatappelpitjes erover. Geef de rest van de raita er in een apart schaaltje bij.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 350 kcal
- Eiwit 8 g
- Koolhydraten 54 g
- Vezels 8 g
- Vet 1 g
- Zout 1,79 g