Terug

Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Duik de Italiaanse keuken in en steek de handen eens echt goed uit de mouwen. Het bereiden van dit recept duurt dan wel 50 minuten, maar dan heb je ook wat! Voor twee personen, dus er kan nog iemand aanschuiven.

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Italiaans
  • 45 minuten bereidingstijd
  • 545 kcal per portie

Variatietip:
Smaakt ook lekker met andere stevige vissoorten zoals roodbaars, zalm of zeewolf.


Hoe maak ik Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de aubergine, courgette, paprika en rode ui schoon en snij deze in blokjes van ongeveer 2 cm.
  2. Stap 2: Pel en halveer de knoflook.

Bereiden

    1. Stap 3: Meng de groenten met de knoflook, aardappels, 2 eetlepels olijfolie, wat zout en 1 eetlepel Italiaanse kruidenmix. Verdeel alles over een grote platte ovenschaal en zet de schaal 35 minuten midden in de oven.
    2. Stap 4: Snij de tilapiafilet in repen van ongeveer 4 cm. Wrijf de vis in met de rest van de olie en de rest van de Italiaanse kruidenmix en bestrooi met zout.
    3. Stap 5: Leg de tilapiafilet de laatste 10 minuten tussen de groenten en aardappels en gaar met de rest mee.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 545 kcal
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 48 g
  • Vezels 8 g
  • Vet 1 g
  • Zout 1.9 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren