Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia

  • 50 min gerecht 50 min gerecht
  • Voor 2 personen voor 2 personen

Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia

  • Voor 2 personen
  • 50 minuten bereidingstijd
  • 50
    min

    gerecht

  • 2 personen

Gemaakt met

Gemaakt met

Ingredienten:

  • 1 kleine aubergine
  • ½ courgette
  • 1 kleine rode paprika
  • 1 kleine rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 schaal CêlaVíta Roast potatoes met rode schil en rozemarijn (425 gram)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1½ eetlepel Italiaanse kruidenmix
  • 250 gram tilapiafilet (koelvers)

Voedingswaarden: (De voedingswaardes gelden per eenpersoonsportie of per stuk)

  • Energie 545 kcal
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 48 g
  • waarvan suikers 13 g
  • Vezels 8 g
  • Vet 24 g
  • Waarvan verzadigd 4 g
  • Zout 1.9 g

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de aubergine, courgette, paprika en rode ui schoon en snij deze in blokjes van ongeveer 2 cm.
  2. Pel en halveer de knoflook.
  3. Meng de groenten met de knoflook, aardappels, 2 eetlepels olijfolie, wat zout en 1 eetlepel Italiaanse kruidenmix. Verdeel alles over een grote platte ovenschaal en zet de schaal 35 minuten midden in de oven.
  4. Snij de tilapiafilet in repen van ongeveer 4 cm. Wrijf de vis in met de rest van de olie en de rest van de Italiaanse kruidenmix en bestrooi met zout.
  5. Leg de tilapiafilet de laatste 10 minuten tussen de groenten en aardappels en gaar met de rest mee.

Variatietip:
smaakt ook lekker met andere stevige vissoorten zoals roodbaars, zalm of zeewolf.


Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia

50 min gerecht voor 2 personen

Ingredienten:

  • 1 kleine aubergine
  • ½ courgette
  • 1 kleine rode paprika
  • 1 kleine rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 schaal CêlaVíta Roast potatoes met rode schil en rozemarijn (425 gram)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1½ eetlepel Italiaanse kruidenmix
  • 250 gram tilapiafilet (koelvers)

Voedingswaarden: (De voedingswaardes gelden per eenpersoonsportie of per stuk)

  • Energie 545 kcal
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 48 g
  • waarvan suikers 13 g
  • Vezels 8 g
  • Vet 24 g
  • Waarvan verzadigd 4 g
  • Zout 1.9 g

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de aubergine, courgette, paprika en rode ui schoon en snij deze in blokjes van ongeveer 2 cm.
  2. Pel en halveer de knoflook.
  3. Meng de groenten met de knoflook, aardappels, 2 eetlepels olijfolie, wat zout en 1 eetlepel Italiaanse kruidenmix. Verdeel alles over een grote platte ovenschaal en zet de schaal 35 minuten midden in de oven.
  4. Snij de tilapiafilet in repen van ongeveer 4 cm. Wrijf de vis in met de rest van de olie en de rest van de Italiaanse kruidenmix en bestrooi met zout.
  5. Leg de tilapiafilet de laatste 10 minuten tussen de groenten en aardappels en gaar met de rest mee.

Variatietip:
smaakt ook lekker met andere stevige vissoorten zoals roodbaars, zalm of zeewolf.