Terug

Pittige aardappelschijfjes met kruidensalsa en gewokte spinazie

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Aardappelschijfjes met een ribbeltje, hoe leuk is dat?! Je bakt ze makkelijk in de Airfryer met pittige kruiden en spinazie uit de wok. Een lekker spinazie-recept waar zelfs Popeye 'u' tegen zegt. Doe mee met de winactie en maak kans op 4x Winter Efteling!

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • Nederlands
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 655 kcal per portie

Neem in plaats van Feta eens Haloumi-kaas.


Hoe maak je gekruide aardappelschijfjes met kruidensalsa en gewokte spinazie?

Bereiden

Print
    1. Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175°C. Meng komijn en knoflookpoeder door de ribbelschijfjes. Doe de ribbelschijfjes in de airfryer, zonder toevoeging van olie en bak de schijfjes in ca. 19-21 minuten. Schud halverwege om voor een goudgeel en krokant resultaat. Deze bereidingswijze is gebaseerd op een XL Airfryer.
    2. Stap 2: Pel en snipper de ui heel fijn. Hak de kruiden fijn. Meng de helft van de ui met de kruiden en 1 eetlepel olie. Zet weg tot gebruik.
    3. Stap 3: Verhit de rest van de olie in een wok. Bak de ui 1 minuut. Voeg de tikka masala pasta toe en bak even mee. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en wok de spinazie gaar.
      Laat zoveel mogelijk vocht verdampen.
    4. Stap 4: Snij de kaas in blokjes en roer deze door de spinazie.
    5. Stap 5: Serveer de spinazie naast de ribbelschijfjes verdeel de kruidenpasta over de ribbelschijfjes.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 655 kcal
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 45 g
  • Vezels 7 g
  • Vet 1 g
  • Zout 3,8 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren