Terug

Patatas Bravas met Aioli

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Deze maaltijd maak je al in 30 minuten voor 2 personen klaar. Inclusief zelfgemaakte dip! Wist je al dat Aioli zo gemakkelijk zelf te maken was?

  • 2 personen
  • Bijgerecht/Borrel
  • 5 minuten voorbereiden
  • Spaans
  • 30 minuten bereidingstijd

Tip: Heb je niet zoveel tijd om zelf de Aioli te maken? Dan hebben wij ook een compleet product: Patatas Bravas met Aioli. In deze verpakking zitten dé aardappeltjes én ook een sachet met heerlijke Aioli. En als je ze dan ook nog eens in de Airfryer bereidt, dan zit je binnen 20 minuten aan tafel!

Dit recept is een samenwerking met Leukerecepten.nl


Hoe maak ik Patatas Bravas met Aioli?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de oven op 220°C en bak de aardappels hier in 28 minuten gaar en krokant. Of bereid ze 16 minuten in de Airfryer op 180°C. Schep ze halverwege een keer om.

Bereiden

    1. Stap 2: Doe de olie, azijn, eidooier, zout en de knoflook fijngehakt in een hoge beker.
    2. Stap 3: Pureer nu met de staafmixer alles door elkaar tot een mayonaise-achtige massa ontstaat.
    3. Stap 4: Serveer de aardappeltjes met de Aioli en wat fijngehakte peterselie.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren