Terug

Paprika tortilla & spinazie salade met feta

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Een Spaanse aardappel tortilla. Lekker voor bij een tapasdiner of serveer met een frisse salade volgens dit recept!

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • Spaans
  • 25 minuten bereidingstijd

Hoe maak ik een paprika tortilla & spinazie salade met feta?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Bak de blokjes chorizo zonder olie of boter in een pan krokant. Neem ze uit de pan en houd apart.
    2. Stap 2: Bak de Mini Krieltjes in de olie van de chorizo, volg de aanwijzingen op de verpakking van de Mini Krieltjes (op matig vuur, paprika mag niet verbranden).
    3. Stap 3: Klop de eieren los.
    4. Stap 4: Voeg de chorizo en het ei toe aan de Mini Krieltjes. Zet het vuur laag en doe de deksel op de koekenpan. Gaar de tortilla totdat het ei is gestold.
    5. Stap 5: Meng de spinazie, paprika, olijven, ui en de feta/witte kaas door elkaar en breng naar wens op smaak met citroensap en olie.
    6. Stap 6: Serveer de tortilla in punten met de salade.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Laat je inspireren