Terug

Oma’s aardappel met Hollandse pesto

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Dol op pesto? Dan wil je dit gerecht proeven! Een eenvoudig zelf te maken pesto (die net even anders is) in combinatie met een Hollandse maaltijd. Smullen!

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 674 kcal per portie

Hoe maak ik Oma’s aardappel met Hollandse pesto?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Stap 2: Meng de kruiden, knoflook, kaas, olijfolie en walnoten tot een grove pesto.
    3. Stap 3: Kook de broccoli naar smaak beetgaar.
    4. Stap 4: Braad de slavinken goudbruin in wat boter of margarine.
    5. Stap 5: Halveer en meng de tomaatjes met de broccoli.
    6. Stap 6: Meng het grootste deel van de pesto door de aardappelen. Houd wat pesto over voor op je bord.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 674 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Laat je inspireren