Terug

Oma’s aardappel met grove mosterd en rode bietjes

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Tijd voor een Hollandse maaltijd! De aardappelen zijn op smaak gebracht met mosterd. In combinatie met de rode bietjes, ui en augurk is het een perfecte match.

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 234 kcal per portie

Hoe maak ik Oma’s aardappel met grove mosterd en rode bietjes?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Stap 2: Braad de worsten volgens aanwijzingen op de verpakking.
    3. Stap 3: Verwarm de bietjes in een pan samen met de ui en augurk. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
    4. Stap 4: Giet de aardappelen af en meng al omscheppend de mosterd door de aardappelen.
    5. Stap 5: Bestrooi het gerecht met de peterselie. Eet smakelijk!

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 234 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Laat je inspireren