Terug

Oma’s aardappel met gestoofde vis in kruidenboter

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Een visje stoven: zo gebeurd! Heerlijk in kruidenboter en citroen. In combinatie met gekookte aardappelen en een lekkere, frisse salade is het gerecht compleet.

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 435 kcal per portie

Hoe maak ik Oma’s aardappel met gestoofde vis in kruidenboter?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Stap 2: Smelt de helft van de kruidenboter op laagvuur in een koekenpan met deksel (laat de boter niet kleuren).
    3. Stap 3: Voeg 3 à 4 eetlepels water toe en leg de vis met de schijfjes citroen in de pan.
    4. Stap 4: Stoof de vis met de deksel op de pan gaar. Let op: niet te gaar dat maakt vis snel droog.
    5. Stap 5: Giet de aardappel af en stoom droog.
    6. Stap 6: Meng de komkommer met de rode ui en de dille en breng op smaak met de olie en het citroensap.
    7. Stap 7: Verdeel de overgebleven kruidenboter over vis en over de aardappelen.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 435 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Laat je inspireren