Terug

Mexicaans gevulde wraps

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Zin in de smaak van Mexico, maar even geen zin in taco’s? Ga dan voor deze Mexicaanse wraps. Aardappeltjes zorgen ervoor dat het maaltje goed vult. Smakelijk voor twee personen.

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Mexicaans
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 735 kcal per portie

Je kunt de wraps ook gevuld afbakken in de oven. Bestrijk de wraps dan met crème fraîche (in plaats van zure room) en strooi de kaas erover voor je het in de oven zet.


Hoe maak ik Mexicaans gevulde wraps?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Snij het worteltje in kleine stukjes. Pel en snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten uit de rode peper en snij de rode peper in reepjes.

Bereiden

    1. Stap 2: Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, wortel en peper 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de aardappeltjes toe en bak het samen tot de aardappeltjes gaar zijn. Dit duurt ongeveer 12 minuten.
    2. Stap 3: Laat de maïs en de kidneybonen uitlekken. Schep ze door het aardappel-gehakt mengsel samen met de tomatenketchup en warm het even goed door.
    3. Stap 4: Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de wraps uit op een bord, beleg ze met de sla en schep het aardappel-gehaktmengsel erop.
      Bak je de wraps af in de oven, bestrijk de wraps dan met crème fraîche i.p.v. zure room en strooi de kaas erover voordat je het in de oven zet.
    4. Stap 5: Schep op elke tortilla ½ - 1 lepel zure room en wat geraspte kaas. Vouw de wraps dicht en serveer direct.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 735 kcal
  • Eiwit 34 g
  • Koolhydraten 82 g
  • Vezels 15 g
  • Vet 1 g
  • Zout 3 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren