
Terug
Hoe maak ik Spruitjesroerbak met krieltjes en zongedroogde tomaatjes?
Print
Bereiden
- Stap 1: Maak de spruitjes schoon en kook ze 3-4 minuten. Giet ze af en laat ze uitlekken.
- Stap 2: Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de krieltjes in 12 minuten goudbruin. Schep regelmatig om. Voeg na 5 minuten de voorgekookte spruiten en gedroogde oregano naar smaak toe en roerbak mee.
- Stap 3: Halveer de zongedroogde tomaten en warm ze op het eind even mee.
- Stap 4: Hak de helft van de cashewnoten grof en meng ze door de roerbakschotel.
- Stap 5: Verdeel de roerbakschotel over 2 borden en verdeel er de rest van de cashewnoten over.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 835 kcal
- Eiwit 27 g
- Koolhydraten 87 g
- Vezels 20 g
- Vet 1 g
- Zout 3.8 g