Terug

Broccoli ovenschotel met Mini-Krieltjes en salami

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Hou je van krieltjes maar heb je wat moeite met het bakken? Zet ze in de oven! Deze heerlijke ovenschotel met onze Mini-Krieltjes als basis is niet alleen gezond, maar ook nog eens erg eenvoudig te bereiden!

 • 4 personen
 • Hoofdgerecht
 • Nederlands
 • 30 minuten bereidingstijd

Heel handig om ook van te voren klaar te maken. En samen met verse rabarber een heerlijk gezonde maaltijd!

Om te vieren dat we 50 jaar bestaan, gingen we op zoek naar familierecepten die al generaties lang worden doorgegeven. Winnares Simone won met een recept dat zij vaak gebruikt tijdens haar werk voor kraamgezinnen. Het is een makkelijk, lekker en gezond recept: ideaal voor nieuwe ouders! Een recept dat écht aan generaties doorgegeven wordt dus! Het recept is door haar bedacht en gefotografeerd.


Hoe maak ik broccoli ovenschotel met Mini-Krieltjes en salami?

Print

Bereiden

  1. Stap 1: Maak de broccoli schoon en kook deze beetgaar.
  2. Stap 2: Snij de worst in kleine stukjes. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes.
  3. Stap 3: Bak de krieltjes goudbruin en bak ook de champignons.
  4. Stap 4: Roer de beetgare broccoli door de gebakken krieltjes en champignons en voeg de salami toe. Roer alles door elkaar en doe het in een licht ingevette ovenschaal. Strooi de kaas erover heen en zet alles een half uurtje voor het eten op 150°C in de oven.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Misschien vind je dit ook wel lekker

Vandaag doe je het eens helemaal anders.

Lekker spontaan jezelf verbluffen met een gerecht waar je niet eerder aan hebt gedacht. Wedden dat het een succes wordt! Voor jezelf maar ook aan tafel. Koken maak je zelf spannend.

Laat je inspireren