
Terug
Hoe maak ik Romige aardappelbonensalade?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Maak de sperziebonen en sugarsnaps schoon. Pel en snipper de knoflook.
Bereiden
- Stap 2: Laat de olijfolie heet worden in een koekenpan en bak de aardappelpartjes met de knoflook in ongeveer 10 minuten goudgeel. Regelmatig omscheppen.
- Stap 3: Kook de sperziebonen in 7 minuten beetgaar. Voeg na 4 minuten de sugarsnaps toe, breng opnieuw aan de kook en kook de sugarsnaps de laatste 3 minuten mee.
- Stap 4: Snij de brie in blokjes. Smelt de brie in de crème fraîche in een steelpan met dikke bodem.
- Stap 5: Schep de sperziebonen, sugarsnaps en aardappelpartjes door elkaar. Roer de briesaus erdoor en serveer direct.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 860 kcal
- Eiwit 28 g
- Koolhydraten 55 g
- Vezels 9 g
- Vet 1 g
- Zout 2.3 g