
Terug
Hoe maak ik Gepofte aardappel met garnalenvulling?
Print
Bereiden
- Stap 1: Verwijder de kartonnen sleeve van de pofaardappels (folie niet verwijderen en geen gaatjes prikken) Bereid de aardappels in de magnetron (ongeveer 10,5 minuut op 1000 Watt).
- Stap 2: Roer de kwark los met de yoghurt-knoflooksaus uit de verpakking. Roer de garnalen en de sambal erdoor.
Houd je niet van garnalen? Dit is ook lekker met reepjes zalm of blokjes ham.
- Stap 3: Hak de kruiden heel fijn en roer deze door de olijfolie.
- Stap 4: Laat de aardappels ongeveer 1 minuut nagaren.
- Stap 5: Verdeel de sla over 2 borden. Leg in het midden een gare aardappel en druk de aardappel iets open. Schep de garnalenkwark op de aardappels. Sprenkel de kruidenolie over de aardappels en de sla.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 450 kcal
- Eiwit 18 g
- Koolhydraten 43 g
- Vezels 4 g
- Vet 1 g
- Zout 2.0 g