Terug

Libanese aardappel

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

De Libanese keuken staat bekend om de kleine gerechtjes die je met zijn allen kunt delen. Een van die lekkere gerechtjes is de Batata Harra. Heerlijke aardappeltjes bereid met pittige paprikapoeder en knoflook. De spicy smaak is perfect te combineren met een stuk vlees of vis.

  • 4 personen
  • Bijgerecht
  • 10 minuten bereidingstijd
  • 159 kcal per portie

Hoe maak je Libanese aardappel?

Print

Voorbereiden

  1. Stap 1: Verwarm de oven voor op 220 graden.

Bereiden

    1. Stap 2: Meng de olijfolie met de aardappel Wokjes. Rooster de aardappel Wokjes kort in de oven ca. 10 minuten.
    2. Stap 3: Verwarm de olijfolie voor de marinade. Voeg de fijngehakte knoflook, korianderpoeder, paprikapoeder en peper toe aan de warme olie. Voeg de aardappel Wokjes toe aan de marinade en schud goed om.
    3. Stap 4: Garneer met peterselie en breng op smaak met de sap van een citroen.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 159 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Laat je inspireren