Terug

Kruidige & zoete aardappel uit de airfryer

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Dit gerecht is zo makkelijk bereid, eigenlijk is het de airfryer die het meeste werk doet. De variatie in aardappelen geeft de maaltijd een eigen draai. Heerlijk om te serveren bij een stukje mals vlees.

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Nederlands
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 255 kcal per portie

Lekkere variatie: sinaasappelschil in plaats van citroenschil.


Hoe maak ik Kruidige & zoete aardappel uit de airfryer?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175°C. Haal de rozemarijnnaaldjes van de takjes. Rasp de schil van de citroen.

Bereiden

    1. Stap 2: Meng de rozemarijn en citroenschil met de honing en olie. Schep dit door de aardappeltjes.
      In plaats van citroenschil kun je ook sinaasappelschil gebruiken.
    2. Stap 3: Bak de aardappeltjes in ca. 15-20 minuten gaar en goudbruin in de airfryer. Haverwege een keer omschudden.
    3. Stap 4: Lekker bij een biefstukje of gebakken varkenshaasje en spruitjes.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 255 kcal
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 45 g
  • Vezels 4 g
  • Vet 1 g
  • Zout 0,7 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren