Terug

Krokante Airfryer aardappelspiesjes

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Aardappelen bereiden saai? Spies it up! Eet ze alleen, of mix de spies met wat paprika of ui. Varieer en serveer, zo heb je binnen 25 minuten een onderscheidende maaltijd op tafel staan.

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Nederlands
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 310 kcal per portie

Probeer deze spiesjes ook eens te maken met stukjes ui en paprika tussen de aardappeltjes.


Hoe maak ik Krokante Airfryer aardappelspiesjes

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175°C. Prik de aardappelschijfjes aan de 6 satéprikkers. Verdeel de schijfjes goed over de prikkers en zorg dat de schijfjes wat tussenruimte hebben.
    Rijg tussen de aardappeltjes eens stukjes ui en paprika.

Bereiden

    1. Stap 2: Leg de prikkers in de airfryer en bak ze in 19-21 minuten knapperig. Draai ze halverwege een keer om (voorzichtig, heet!).
    2. Stap 3: Maak ondertussen het knoflooksausje. Knip de peterselie heel fijn. Meng de helft van de peterselie met de yoghurt. Pers het teentje knoflook erboven. Maak op smaak met zout en peper.
    3. Stap 4: Haal de aardappelspiesjes uit de airfryer en bestrooi ze met zout en de rest van de peterselie. Serveer met het knoflooksausje. Lekker bij een gebakken tartaartje en een komkommersalade.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 310 kcal
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 72 g
  • Vezels 3 g
  • Vet 1 g
  • Zout 0,1 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Misschien vind je dit ook wel lekker

Laat je inspireren