Terug

Kip met bombay-aardappeltjes uit de oven

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

De eigen eetcultuur in Bombay heb we onszelf een beetje eigen gemaakt. Al blijven we er wel onze eigen draai aan geven natuurlijk. Voor een frisse touch is het lekker om de maaltijd te serveren met een komkommersalade met knoflook-yoghurtdressing.

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Brits
  • 35 minuten bereidingstijd
  • 455 kcal per portie

Lekker met een komkommersalade met knoflook-yoghurtdressing.


Hoe maak ik Kip met bombay-aardappeltjes uit de oven?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de kippendijen in grote stukken.

Bereiden

    1. Stap 2: Verdeel de kip en de aardappeltjes over een ovenschaal. Bestrooi met de komijn en koriander en rasp de gember erboven. Schep de olie erdoor.
    2. Stap 3: Snij de citroen in partjes en leg deze tussen de kip en de aardappels.

    3. Stap 4: Stoof/bak de kip samen met de aardappels in 25 minuten gaar.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 455 kcal
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 37 g
  • Vezels 3 g
  • Vet 1 g
  • Zout 1,9 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren