Terug

Kerrie aardappelschijfjes uit de airfryer met mangosalsa

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Op zoek naar een lekker experiment? Zoek dan niet langer, want deze kerrie aardappelschijfjes met mango salade, zijn precies dat! Een heerlijke maaltijd, makkelijk te bereiden in de airfryer. Probeer ook eens te variëren met gebakken kip of vis en gekookte sperzieboontjes.

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Mexicaans
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 310 kcal per portie

Maak de salsa pittig door een groen pepertje in reepjes erdoor te doen.


Hoe maak ik Kerrie aardappelschijfjes uit de airfryer met mangosalsa?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175°C. Schud de kerriepoeder door de airfryerschijfjes. Doe de aardappelschijfjes in de airfryer en bak de schijfjes in 19-21 minuten goudbruin.

Bereiden

    1. Stap 2: Maak ondertussen de mango schoon en snij deze in hele kleine blokjes. Maak de bosui schoon en snij deze in ringetjes. Meng de mango met de bosui, zure room en limoensap. Maak op smaak met zout, versgemalen peper en fijngeknipte koriander.
      Maak de salsa pittig door een groen pepertje in reepjes erdoor te doen.
    2. Stap 3: Serveer de kerrieschijfjes met de mangosalsa. Lekker met gebakken kip of vis en gekookte sperziebonen.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 310 kcal
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 51 g
  • Vezels 5 g
  • Vet 1 g
  • Zout 0,04 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren