Terug

Indiase Curry Aardappeltjes uit de airfryer

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Wij zijn dol op de smaken uit de Indiase keuken en we laten jou graag ontdekken hoe eenvoudig de bereiding ervan kan zijn. Laat jouw Nederlandse aardappeltjes integreren in de Indiase keuken en waan je heel eventjes in Azië.

  • 4 personen
  • Bijgerecht
  • Indiaas
  • 35 minuten bereidingstijd
  • 180 kcal per portie

Dit recept wordt nóg kleurijker met groene paprika erdoor.


Hoe maak ik Indiase Curry Aardappeltjes uit de airfryer?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175 °C. Maak de paprika’s schoon en snij deze in blokjes.
    Voeg een groene paprika toe voor nóg meer kleur in het gerecht.

Bereiden

    1. Stap 2: Roer de currypasta los met de kokosmelk. Meng de aardappeltjes en de paprika door het kokosmelkmengsel
    2. Stap 3: Doe alles in een ovenschaal die in de airfryer past.
    3. Stap 4: Bak de schotel in de airfryer gaar in 20-25 minuten. Knip ondertussen de koriander fijn. Bestrooi de schotel voor het serveren met koriander. Lekker met snijbonen en gebakken drumsticks.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 180 kcal
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 25 g
  • Vezels 4 g
  • Vet 1 g
  • Zout 0,5 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren