Groene asperge aardappelschotel

  • 25 min gerecht 25 min gerecht
  • Voor 2 personen voor 2 personen

Groene asperge aardappelschotel

  • Voor 2 personen
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 25
    min

    gerecht

  • 2 personen

Gemaakt met

Gemaakt met

Ingredienten:

  • 1 verpakking CêlaVíta Spaanse partjes met aioli (425 g)
  • 350 g groene asperges
  • 6 gedroogde tomaatjes op olie

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Doe de aardappelpartjes in een ovenschaal, bak ze 25-30 minuten in de oven en schep af en toe om.
  3. Snij het onderste harde deel van de groene asperges. Snij de asperges in stukken van ongeveer 3-4 cm. Snij de tomaatjes in repen.
  4. Meng de asperges met de tomaten. Schep ze door de aardappeltjes als deze 10 minuten in de oven staan. Bak alles samen gaar.
  5. Serveer de schotel met een schaaltje aioli.

Je kunt deze schotel ook makkelijk in de koekenpan bereiden, bak het geheel dan in 12-15 minuten gaar.


Groene asperge aardappelschotel

25 min gerecht voor 2 personen

Ingredienten:

  • 1 verpakking CêlaVíta Spaanse partjes met aioli (425 g)
  • 350 g groene asperges
  • 6 gedroogde tomaatjes op olie

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Doe de aardappelpartjes in een ovenschaal, bak ze 25-30 minuten in de oven en schep af en toe om.
  3. Snij het onderste harde deel van de groene asperges. Snij de asperges in stukken van ongeveer 3-4 cm. Snij de tomaatjes in repen.
  4. Meng de asperges met de tomaten. Schep ze door de aardappeltjes als deze 10 minuten in de oven staan. Bak alles samen gaar.
  5. Serveer de schotel met een schaaltje aioli.

Je kunt deze schotel ook makkelijk in de koekenpan bereiden, bak het geheel dan in 12-15 minuten gaar.