Terug

Gevulde paprika met gekruide aardappeltjes en spinazie

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Doordeweeks zetten we graag in op minder vlees en meer groente. Deze paprika’s zijn bijna net zo heerlijk gevuld als dat jij zal zijn na het eten van deze maaltijd. Met heerlijk gekruide piepers en spinazie kom jij aan je groente!

  • 4 personen
  • Bijgerecht
  • 2 minuten voorbereiden
  • Hongaars
  • 33 minuten bereidingstijd

Tip: De aardappeltjes zijn zo lekker gekruid, dat je het spinaziemengsel niet meer op smaak hoeft te brengen! De aardappeltjes geven voldoende smaak af aan de rest van het gerecht.

Dit recept is een samenwerking met Brendakookt

 


Hoe maak ik Gevulde paprika met gekruide aardappeltjes en spinazie?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de oven voor op 200°C.

Bereiden

    1. Stap 2: Snijd de ui in halve ringen en bak dit in een wok of koekenpan met olie aan. Voeg de verse spinazie toe en bak dit mee. Snijd de tomaten in blokjes en voeg dit ook bij het spinaziemengsel. Voeg tot slot de aardappeltjes toe en bak dit 5 minuutjes mee met het spinaziemengsel.
    2. Stap 3: Snijd indien nodig een heel klein stukje van de onderkant van de paprika's zodat de paprika's goed rechtop blijven staan. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten en losse zaadjes.
    3. Stap 4: Vul de paprika's met het spinazie/aardappelmengsel en zet ze in de ovenschaal. Bak de gevulde paprika's 25 minuten in de oven, tot de paprika's mooi gaar zijn.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren