
Terug
Hoe maak ik Kurkuma Aardappelen?
Print
Bereiden
- Stap 1: Breng de bouillon aan de kook en roer er de kurkuma en de komijn door.
- Stap 2: Kook de aardappels in 16-18 minuten gaar in de bouillon. Schep de aardappels uit de bouillon met behulp van een schuimspaan en houd ze warm.
- Stap 3: Het kookvocht is nu te gebruiken om bijvoorbeeld stukjes vis (kabeljauw of koolvis) in te pocheren. Pocheer de vis in circa 5 minuten gaar.
- Stap 4: Server de aardappels in een diep bord, met wat van de bouillon. Hak de koriander en de peterselie fijn en strooi dit over de aardappels.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 210 kcal
- Eiwit 6 g
- Koolhydraten 42 g
- Vezels 6 g
- Vet 1 g
- Zout 3,2 g