Terug

Gebakken dobbeltjes met salami

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Wil je wat anders maar liever niet té experimenteel? Met dit gerecht hoef je de gok niet te wagen want het is altijd goed. De dobbeltjes met salami en een tomatensalade van kerstomaatjes vallen altijd goed in de smaak. Wedden!?

  • 4 personen
  • Bijgerecht
  • Italiaans
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 465 kcal per portie

Variatietip:
Ook erg lekker met chorizo!


Hoe maak ik Gebakken dobbeltjes met salami?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Pel en snipper de ui.

Bereiden

    1. Stap 2: Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en de dobbeltjes in 14-16 minuten goudgeel. Schep regelmatig om.
    2. Stap 3: Snij de salami in blokjes en bak deze de laatste 5 minuten mee.
      Ook lekker met chorizo.
    3. Stap 4: Garneer met basilicumblaadjes. Lekker met bijvoorbeeld een tomatensalade van kerstomaatjes in verschillende kleuren.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 465 kcal
  • Eiwit 15 g
  • Koolhydraten 38 g
  • Vezels 4 g
  • Vet 1 g
  • Zout 3.0 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren