
Terug
Print
Bereiden
- Stap 1: Pel de ui en snij deze in kleine stukjes. Schrap de wortels en snij de wortels in blokjes.
- Stap 2: Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak hierin de ui en wortel 2 minuten. Voeg de wokaardappels toe en bak deze mee.
- Stap 3: Voeg de hamblokjes toe. Blijf al omscheppend bakken tot de aardappels gaar zijn. Dit duurt ongeveer 6 minuten.
- Stap 4: Snij ondertussen de tomaten in plakjes. Verdeel de rucola over de zijkant van 2 borden en schik de tomaten erop. Besprenkel met de balsamicoazijn.
- Stap 5: Verhit de boter in een koekenpan en bak de eieren zodat de dooier heel blijft.
- Stap 6: Schep de aardappelblokjes op het bord naast de tomaten en leg het gebakken ei erbovenop.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 570 kcal
- Eiwit 24 g
- Koolhydraten 57 g
- Vezels 12 g
- Vet 1 g
- Zout 2.8 g