Terug

Pepersteakwok met aardappel, biefstuk en groenten

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Een makkelijk wokgerecht met zelfgemaakte pepersaus. Perfect recept voor de doordeweekse maaltijd!

 • 2 personen
 • Hoofdgerecht
 • 25 minuten bereidingstijd
 • 671 kcal per portie

Je kunt de kogelbiefstuk ook vervangen door kip of gamba’s. Houdt dan wel rekening met een verlengde of verkorte woktijd.


Hoe maak ik pepersteakwok met aardappel, biefstuk en groenten?

Print

Bereiden

  1. Stap 1: Maak de zwarte pepersaus; breng alle ingrediënten aan de kook, en kook dit twee minuten door. Bindt de saus af met de maïzena. Zet de saus naast het vuur.
  2. Stap 2: Kook de broccoli; breng ruim water aan de kook. Kook de roosjes 2 minuten. Schep ze daarna uit het water en laat uitwasemen.
  3. Stap 3: Verhit de wok op hoog vuur. Wok de biefstukreepjes in wat zonnebloemolie in 2 minuten rosé, schep ze uit de wok. Wok daarna de wokjes 2 minuten en voeg dan de ui en paprika toe en wok ongeveer 3 minuten verder. Voeg dan de broccoliroosjes toe. Voeg na 2 minuten de biefstukreepjes weer toe en de zwarte pepersaus.

   Serveer het gerecht meteen.

Voedingswaarden per portie:

 • Energie 671 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Misschien vind je dit ook wel lekker

Vandaag doe je het eens helemaal anders.

Lekker spontaan jezelf verbluffen met een gerecht waar je niet eerder aan hebt gedacht. Wedden dat het een succes wordt! Voor jezelf maar ook aan tafel. Koken maak je zelf spannend.

Laat je inspireren