
Terug
Hoe maak ik Stoomaardappeltjes met aspergepakketje en romige saus?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Verwarm de oven voor op 200°C.
Bereiden
- Stap 2: Schil de asperges en kook ze circa 5 minuten.
- Stap 3: Leg een stuk bakpapier of aluminiumfolie klaar. Voor één pakketje: start met 2 asperges, leg 1 stuk zalm erop, voeg naar smaak peper & zout toe en doe er 2 citroenschijfjes op en vouw het dicht. Herhaal dit voor de andere pakketjes.
- Stap 4: Doe de pakketjes 15 minuten in de oven.
- Stap 5: Ondertussen maak je de romige saus voor het aspergepakketje klaar. Doe de pesto en paturain in een steelpannetje. Roer het goed door totdat het warm is.
- Stap 6: Doe de Stoomkrieltjes 6 minuten in de magnetron op 800 Watt
- Stap 7: Open de pakketjes en doe de romige saus eroverheen. Serveer samen met de krieltjes. Eet smakelijk!