Terug

Tikka Masala aardappel kip salade

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Tikka Masala met een twist. Je kent het gerecht misschien met gekruide stukjes kip en rijst, maar wist je dat het ook heerlijk is om de rijst te vervangen met CêlaVíta stoomaardappels?! Zo heb je gemakkelijk en snel een voedzame maaltijd op tafel staan.

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • Indiaas
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 377 kcal per portie

Indien gewenst kan je de aardappel in de lengte doorsnijden na het stomen. Je kan dit gerecht ook prima warm eten.


Hoe maak je Tikka Masala aardappel kip salade?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Stoom de aardappelen volgens aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
    2. Stap 2: Bak de kip kort gaar in wat olie voeg de tikka masala toe volgens aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
    3. Stap 3: Giet kokend water uit de waterkoker over de sugarsnaps en laat afkoelen.
    4. Stap 4: Meng de aardappelen met de kip en de sugarsnaps.
    5. Stap 5: Meng de yoghurt met de bosuiringen en de tuinkers.
    6. Stap 6: Serveer de salade met de kruiden yoghurt.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 377 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Vandaag doe je het eens helemaal anders.

Lekker spontaan jezelf verbluffen met een gerecht waar je niet eerder aan hebt gedacht. Wedden dat het een succes wordt! Voor jezelf maar ook aan tafel. Koken maak je zelf spannend.

Laat je inspireren