Terug

Chocoladeschijfjes met ijs

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Wel eens een leuk nagerechtje met aardappeltjes gegeten? Wij doopten onze airfryerschijfjes in chocola en serveerden het met ijs. Lekker crispy.

  • 4 personen
  • Borrel
  • 20 minuten bereidingstijd

Lekker geserveerd met een bolletje ijs!


Hoe maak je chocoladeschijfjes?

Bereiden

Print
    1. Stap 1: Verwarm de Airfryer voor op 175°C.
    2. Stap 2: Smelt de chocoladechips in een pannetje au bain marie.
    3. Stap 3: Bak de aardappeltjes ca. 20 minuten gaar en goudbruin in de Airfryer. Halverwege een keer omschudden. Zorg dat de schijfjes goed krokant zijn.
    4. Stap 4: Laat de schijfjes wat afkoelen en dip ze één voor één in de chocolade en leg ze op een vel bakpapier. Je creëert een mooi effect door de schijfjes tot halverwege te dippen.
    5. Stap 5: Als de chocolade hard is geworden, zijn ze klaar voor jouw dessert..
      Maar ook lekker om zó op te snoepen als tussendoortje ;)

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren